Foglalási feltételek

Foglalási feltételek

Szolgáltató: Sirály Hotel Kft (a.sz.: 12734461-2-14)

Szálláshely: Garden Club Panzió***

A foglalási feltételek a hatályos jogszabályokkal harmonizálnak.

A szolgáltató jelen foglalási feltételeken kívül egyedi, írásbeli megállapodást is köthet vendéggel, szállásközvetítővel.

Az előzetes foglalás csak a beérkezett – az árajánlatban szereplő – foglaló beérkezésekor válik véglegessé. A foglaló utalása 30 napon belüli érkezés esetén 2 napon, 30 napon kívüli érkezés esetén 3 napon belül szükséges – a szolgáltató eddig az időintervallumig tartja az előzetesen lefoglalt programot.

Véglegesített foglalás lehetőség szerinti más dátumra vagy programra való változtatása átfoglalási díj ellenében lehetséges. A díj mértéke a mindenkori árlistában szerepel.

A vendégnek lehetősége van maga helyett plusz díj fizetése nélkül a foglalt programmal megegyező feltételekkel más személyt/személyeket küldeni – ebben az esetben a vendég ezt írásban köteles jelezni a szolgáltató felé.

Ha a vendég – a saját érdekkörében tartozó okból – a meghatározott időtartam lejárta előtt véglegesen elhagyja a szobát, a szolgáltató jogosult az előzetesen kiadott és elfogadott szolgáltatás teljes ellenértékére. A lejárati idő előtt megüresedett szobát a szolgáltató jogosult újra értékesíteni.

A szolgáltató az árait előzetes bejelentés nélkül bármikor jogosult szabadon megváltoztatni, természetesen azzal, hogy ez nem vonatkozik azon árakra, amelyeket a szerződő fél kérésére adott árajánlatában már kiajánlott.

A szolgáltató fenntartja magának a jogot, hogy jogszabályi változás esetén a többlet terheket előzetes értesítés nélkül áthárítsa a vendégre.

A szolgáltató fenntarja magának a jogot, hogy technikai vagy egyéb hiba esetén a kiküldött árajánlatot 24 órán belül megváltoztassa.

Bejelentkezés: 16:00 órától-20:00 óráig kijelentkezés: 8:00 órától 10:00-ig. Felár ellenében a szolgáltató beleegyezése esetén lehetséges a korai érkezés és késői elutazás is.

A vendég köteles betartani a tűzvédelmi szabályokat. Tilos helyen történő dohányzás vagy tűzhasználat esetén történő tűzoltósági kivonulás költségét a riasztást okozó vendég köteles a kivonulás költségét megtéríteni.

A nem megfelelő viselkedés, mentális, testi, hygéniai vagy egyéb állapot esetén a szolgáltató jogosult a programot megszakítani, a szolgáltató jelzésére a vendég a teljes program megtérítése mellett köteles a szálláshelyet elhagyni.

A vendég az általa okozott károkért teljes mértékben felel, kiskorú esetén a szülő (gondviselő) a felelős.

Háziállat a szálláshelyek területére az alábbiak szerint vihető be:

alapfeltétel a szobatisztaság vagy kalitka

a háziállat után az érvényes árlista alapján felár fizetendő

az esetleges károkozásért és piszkításért az állat tulajdonosa (vezetője) felel

Foglalás visszamondása:

7-30 nappal az érkezés előtt történő visszamondás esetén az utalt foglaló elveszik

7 napon belüli visszamondás esetén a vendég köteles a teljes programot megtéríteni

Átfoglalási díj:

50 000 Ft érték alatt 5 000 Ft/átfoglalás,

50 000 Ft felett 10 000 Ft/átfoglalás.